Uusi mängumehi testiv Ida-Virumaa parim võistkond startis Liivimaa taliliigas võidukalt

Põhjarannik
Copy
Deniss Poljakov on üks vähestest Transi eelmise hooaja põhikoosseisu mängijatest, kes ka sel aastal Narva eest mängib.
Deniss Poljakov on üks vähestest Transi eelmise hooaja põhikoosseisu mängijatest, kes ka sel aastal Narva eest mängib. Foto: Narva Trans

Kui laupäeval võtsid Narva Transi esindajad vastu Ida-Virumaa eelmise aasta parima võistkonna auhinna, siis reedel alustas meeskond 5:2 võiduga Läti meeskonna FK Tukums üle hooajaeelset Liivimaa taliliiga turniiri, kus peavad treeningmänge Eesti ja Läti kõrgliigade meeskonnad.

Transis on praegu testimisel üle kümne mängija, lisaks Eestile ka Gruusiast, Kolumbiast, Gambiast, Bosniast ja Hertsegoviinast, Lõuna-Koreast ja Kasahstanist. Enamik neist sai ka treeningmängus end näidata.

Lätlased läksid mängu juhtima, kuid Kolumbiast oma jalgpallurioskusi Narva näitama tulnud John Henry Sanchez viigistas seisu. Teisel poolajal viis Narva juhtima eelmisel hooajal Kuressaare ridades mänginud Andrei Smirnov. Seejärel kasvatas edu aastaid Transi keskväljamootoriks olev Deniss Poljakov.

Eesti klubi kolmas tabamus sündis 54. minutil Baturinsi rängast eksimusest. Kindamees lõi palli pihta pressingusse tulnud Deniss Poljakovile, kellest see väravasse põrkas. Seejärel tegi skoori Kasahstanist pärit Nurdaulet Agzambajev, kes noolib samuti Narvas töökohta. Viimase värava autoriks oli Burkina Faso ründaja Landry Kabore, kel tööleping juba taskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles