Narva Transi tänavusel jalgpallimeeskonnal on tugev Gruusia sisu

Erik Gamzejev
Copy
33aastase Vaja Nemsadze jalgpallikarjääris täiskasvanueas on Narva Trans esimene klubi väljaspool kodumaad Gruusiat.
33aastase Vaja Nemsadze jalgpallikarjääris täiskasvanueas on Narva Trans esimene klubi väljaspool kodumaad Gruusiat. Foto: Narva Trans

Ida-Virumaa parim jalgpallimeeskond Narva Trans on algavaks hooajaks palganud koguni neli Gruusia jalgpallurit.

Esimene liituja, ründav poolkaitsja Zakaria Beglarišvili on Gruusiast pärit, kuid mänginud suurema osa karjäärist Eesti tippklubides ja omab ka Eesti kodakondsust. Tema järel sõlmis Trans lepingu 25aastase keskkaitsja Šalva Burjanadzega, kes on seni mänginud vaid Gruusia klubides. Eelmise nädala lõpus teatas Trans, et meeskonnaga liitub ka 33aastane kaitsev poolkaitsja Vaja Nemsadze, kelle karjäär täiskasvanuna on samuti möödunud Gruusias. Tegu on 1990ndatel Gruusia koondise eest 69 kohtumist pidanud ning Saksamaa, Šveitsi, Itaalia ja Šotimaa klubides mänginud Giorgi Nemsadze pojaga.

Transi president Nikolai Burdakov kinnitas esmaspäeval Põhjarannikule, et meeskonnaga liitub ka neljas Gruusia jalgpallur, 24aastane ründaja Sergo Kuhhianidze, kes lõi nädalavahetusel värava, kui Trans alistas Liivimaa taliliiga kohtumises 4:1 Läti kõrgliigasse tõusnud meeskonna Grobinas. Peale tema tegid selles võidumängus skoori ka Nemsadze ja Transi oma kasvandikud Maksim Maksimkin ja Aleksandr Jegorov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles