Sillamäe tuli Eesti saalijalgpalli meistriks

Erik Gamzejev
Copy
Võituderikas hooaeg: oktoobris võitis Sillamäe NPM Silmeti meeskond Eesti saalijalgpalli superkarika ja veebruaris karika ning sel laupäeval tuli esmakordselt ka Eesti saalijalgpalli meistriks.
Võituderikas hooaeg: oktoobris võitis Sillamäe NPM Silmeti meeskond Eesti saalijalgpalli superkarika ja veebruaris karika ning sel laupäeval tuli esmakordselt ka Eesti saalijalgpalli meistriks. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik / Arhiiv

Sillamäe NPM Silmeti meeskond tuli laupäeval esmakordselt Eesti meistriks saalijalgpallis. 

Laupäeval Tallinnas toimunud finaalseeria kolmandas kohtumises alistas Sillamäe  Bunker Partneri 7:5 ja võitis finaalseeria 3:0. 

Viimase mängu kangelaseks kerkis Sillamäe ridades Costa Rica jalgpallur Pablo Cesar Ortega Herrera, kes lõi neli väravat. 

Meistritiitli võitmine annab Sillamäele võimaluse osaleda suvel ka saalijalgpalli Euroopa meistrite liiga valikgrupi turniiril. 

Sillamäe NPM Silmet võitis sel hooajal nii superkarika, karika kui ka meistritiitli. 

NPM Silmeti treener Artjom Mašinistov rääkis veebruaris pärast karikavõitu Põhjarannikule, et meeskonna eesmärk on sel aastal võita Eestis kõik, mis võimalik. "Saalijalgpalli karikas on esimest korda Ida-Virumaal, seda tuleb hinnata," sõnas ta märkides, et kindlasti soovitakse esmakordselt Sillamäele tuua ka meistritiitel. See õnnetuski. 

Mašinistov tunnustas ka oma meeskonna kirglikke fänne, keda on kodumängudel tribüünil olnud üle poole tuhande ja paljud neist on sõitnud meeskonda toetama ka võõrsil toimuvatele mängudele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles