Narvas põles endine tootmishoone

Põhjarannik
Copy
Mööblitsehhi põlengust saadi jagu vähem kui poole tunniga.
Mööblitsehhi põlengust saadi jagu vähem kui poole tunniga. Foto: Ida päästekeskus

20. aprilli pärastlõunal said päästjad väljakutse Narva linna Oru tänavale, kus põles mööblitsehh. Teataja sõnul hoones inimesi ei viibinud. Päästjate saabumise ajal põles ühekorruseline hoone lahtise leegiga. Põleng kustutati vähem kui poole tunniga. Põles endine mööblivärvimise tsehh, mis ei olnud enam kasutuses. Põleng võis alguse saada väravate keevitustöödest.

Andur andis teada ohtlikust gaasilekkest

19. aprilli õhtul helistati häirekeskusesse ja anti teada gaasi lõhnast ja töötavast vingugaasiandurist Jõhvi linnas Hariduse tänava kortermajas. Päästjate mõõteseade tuvastas gaasilekke ja korterisse tuleva gaasitoru kraan suleti. Viga võis olla gaasiboileris. Kontrolliti ka naaberkortereid, kuid lekkeid neis ei leitud. Elanikel paluti korterist välja minna ja tubasid tuulutati. Korterielanike tervist kontrollisid kiirabi töötajad. Päästjad elanikel gaasiboilerit kasutada ei luba.

Keegi süütas mänguväljaku

Läinud reede pärastlõunal teatati häirekeskusele põlengust Jõhvi linnas Veski tänavas asuval mänguväljakul. Päästjad kustutasid mänguväljakul mänguauto sees põlenud paberihunniku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles