Ettevõtted said illegaalsete töötajate eest trahvi

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kolmapäeval läbi viidud kontrollide käigus sattusid Ida prefektuuri migratsiooniametnikud kahes Ida-Virumaa ettevõttes peale kokku kolmele Ukraina kodanikule, kel puudus Eestis töötamiseks seaduslik alus. Üks ettevõte sai selle eest trahvi 2000 ja teine 950 eurot.

Soomlased pidid Georgi lindid piiripunktis ära andma

Narva piiripunkti kaudu kolmapäeval Eestisse tulnud Soome kodakondsusega naisel oli käekoti küljes Georgi lint. Naisele selgitati, et Eesti Vabariigis on selline sümboolika keelatud. Tema suhtes alustati menetlust ja pärast lindi loovutamist lubati ta Eestisse.

Päev hiljem juhtus piiripunktis sama lugu veel ühe Soome kodanikuga.

Politseinikud pidasid kinni pussitaja

Neljapäeval lõi 47aastane mees Ahtmes tekkinud konflikti käigus noaga teist meest. Haav tõsiseid kahjustusi ei põhjustanud ja haiglaravi kannatanu ei vajanud. Politseinikud pidasid kuriteos kahtlustatavana kinni 47aastase mehe.

Varas vähendas Porsche ilu

Politsei sai teate, et aprilli lõpus varastati Lüganuse vallas eramaja ees olnud Porsche maasturilt iluliist ja kaks esituld. Kahju on ligikaudu 500 eurot.

Varas vajas lumekoristusmasinat

Neljapäeval sai politsei teate, et Kohtla-Järvel Ahtme linnaosas Kose teel asuvast abihoonest on varastatud murutraktor ja lumekoristusmasin. Kahju ulatub üle 2500 euro.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles