Ida-Viru turismiedendajad värbavad külalislahkuse eestvedaja

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
"Euroopa turist ootab personaalset ja naeratavat ingliskeelset suhtlust ning selles on meil veel arenguruumi," ütles Ida-Viru turismikoordinaator Kadri Jalonen.
"Euroopa turist ootab personaalset ja naeratavat ingliskeelset suhtlust ning selles on meil veel arenguruumi," ütles Ida-Viru turismikoordinaator Kadri Jalonen. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Ida-Viru turismiklaster arendab maakonnast sõbralikku ja külalislahket turismisihtkohta ning palkab suvest tööle selle valdkonna eestvedaja.

Külalislahkuse eestvedaja ametinimetuseks on teenindus-arendusjuht ja tema ülesanne on arendada turismiklastri külalislahkuse valdkonda ning töötada välja ja korraldada koolitusprogramm külalislahkuse teekonnal. Turismimeeskonna uus liige peaks toetama ka partnerite rohe- ja digipädevuse edenemist ning uute seiklusteenuste loomist.

"Ida-Virumaa on pööranud pilgu läände. Teame et meil on Euroopa turistile väga atraktiivseid teenuseid ja atraktsioone, kuid teeninduses on veel arenguruumi," ütles Ida-Viru turismikoordinaator Kadri Jalonen, kelle sõnul peab olema valmis oma standardit tõstma.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles