Paduvihm ujutas Narva uue ringristmiku üle

Copy
30. juulil sadanud paduvihm ujutas üle Narvas hiljuti renoveeritud Tallinna maantee ja Paul Kerese tänava ringristmiku. Vee alla jäid nii sõidutee kui ka kõnniteed. Mõned autod jäid seisma või pöörasid ringi, teised püüdsid veetakistusest üle saada, noored jällegi tundsid üleujutusest mõnu.
30. juulil sadanud paduvihm ujutas üle Narvas hiljuti renoveeritud Tallinna maantee ja Paul Kerese tänava ringristmiku. Vee alla jäid nii sõidutee kui ka kõnniteed. Mõned autod jäid seisma või pöörasid ringi, teised püüdsid veetakistusest üle saada, noored jällegi tundsid üleujutusest mõnu. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Teisipäeval maha sadanud tugev vihm uputas Narvas hiljuti renoveeritud Tallinna maantee ja Paul Kerese tänava ringristmiku nõnda üle, et seal autodki seisma jäid. Noortele jällegi pakkus ristmikule kogunenud vesi palju lõbu.

Paduvihma tõttu jäid äsja renoveeritud suurel ringteel autod seisma ning liikluses tekkis mõningane segadus. Vähemalt ühe sõiduki mootor lakkas töötamast, nii et selle naisjuht pidi kohale kutsuma teisaldusauto.

Samas pakkus uputus suurt lõbu noortele, kes ei raisanud aega ning kasutasid olukorda ära, et autode tekitatud lainetes täispuhutava banaaniga veepinnal liuelda.

Tagasi üles