Jõhvi tervisekeskus Corrigo laieneb Narva

Copy
Osaühing Corrigo ehitab tervishoiuteenuste pakkumiseks sobilikuks kolmanda korruse ruumid, jagades maja teiste seas integratsiooni sihtasutuse ja Objektiga. Määravaks sai keskne asukoht.
Osaühing Corrigo ehitab tervishoiuteenuste pakkumiseks sobilikuks kolmanda korruse ruumid, jagades maja teiste seas integratsiooni sihtasutuse ja Objektiga. Määravaks sai keskne asukoht. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Kahekümneaastase kogemusega tervisekeskus Corrigo laiendab oma äritegevust Narva ja avab seal oktoobris filiaali, kus keskendub töötervishoiuteenuste pakkumisele.

"Narvas on palju tööandjaid ja tuhandeid töötajaid. Siiamaani oleme sealt piirkonnast inimesi Jõhvi töötervishoiuteenusele transportinud. See ei hoia kokku tööandja ega töötaja aega," ütles osaühingu Corrigo tegevjuht Merle Harjo, lisades, et tervisekeskus soovib Narva piirkonna ettevõtetele ja organisatsioonidele kohapeal toeks olla.

Kvaliteetne ja nüüdisaegne töötervishoiuteenus parandab organisatsioonide majandusnäitajaid, kinnitas Harjo. "See võimaldab pikendada töötajate tervena elatud aastate arvu, vähendada tööst tingitud haigestumist ning tööõnnetuste ja vigastuste arvu. Demograafiline olukord on praegu selline, et peame inimesi hoidma võimalikult kaua töövõimelisena," tõdes ta.

Tagasi üles