Alutaguse suusaklubi neiud hõivasid Eesti meistrivõistlustel kogu poodiumi

Copy
Erakordne pilt, kus Eesti meistrivõistlustel on poodiumile kolme parema hulka jõudnud vaid Alutaguse suusaklubi neiud. Maratoni distantsil vanuseklassis N18 just nii läks: Anette Ahu, Herta Rajas ja Mirta Rajas.
Erakordne pilt, kus Eesti meistrivõistlustel on poodiumile kolme parema hulka jõudnud vaid Alutaguse suusaklubi neiud. Maratoni distantsil vanuseklassis N18 just nii läks: Anette Ahu, Herta Rajas ja Mirta Rajas. Foto: Alutaguse suusaklubi

Otepääl toimunud Eesti suvistel meistrivõistlustel rullsuusatamises said Alutaguse suusaklubi neiud N18 vanuseklassi uisumaratonis kolmikvõidu.

17,5 km pikkusel distantsil oli selles vanuseklassis parim Herta Rajas, keda üldarvestuses edestasid kõigest sekundiga vaid kaks täiskasvanud suusatajat Teiloora Ojaste ja Teesi Tuul.

Herta Rajase kõrval tõusid N18 arvestuses poodiumile ka temast mitu aastat nooremad Anette Ahu ja Mirta Rajas.

Kolm päeva kestnud meistrivõistlused olid Alutaguse suusaklubi jaoks tervikuna väga edukad, sest kokku võitis klubi kaks kulda, kuus hõbedat ja viis pronksi.

Herta Rajas sai lisaks uisumaratoni võidule, millega kaasnes ka pronksmedal naiste arvestuses, veel teise koha sprindis ja 5 km pikkusel indviduaaldistantsil.

Tema noorem õde Mirta Rajas teenis kolm medalit: lisaks uisumaratoni pronksile N18 klassis tulid N16 klassis hõbe sprindis ja pronks individuaaldistantsil.

Anette Kivimägi sai N16 vanuseklassis teise koha individuaaldistantsil ja pronksi sprindis.

Keitlyn Kuningas võitis N20 vanuseklassis hõbemedali individuaaldistantsil.

Naisharrastajate seas tuli uisumaratoni meistriks Liisa Säde.

Noormeestest oli edukaim Andero Virkebau, kes teenis M18 vanuseklassis kolmanda koha individuaaldistantsil ja jäi esimesena poodiumilt välja nii sprindis kui ka maratonis.

Tagasi üles