Jõhvi jalgpallur lõi mängu alguses värava ja pidi mängu lõpetama väravavahina

Copy
17aastane Jõhvi Phoenixi mängija Stepan Karhanin lõi värava ja sai samas mängus ka üle poole tunni oma meeskonna väravat kaitsta.
17aastane Jõhvi Phoenixi mängija Stepan Karhanin lõi värava ja sai samas mängus ka üle poole tunni oma meeskonna väravat kaitsta. Foto: Picasa

Eesti jalgpalli tugevuselt kolmandasse liigasse püsima jäämise eest võitlev Jõhvi Phoenix sai pühapäeval valusa kaotuse Tartu Kalevilt, kes lõi võiduvärava kohtumise normaalajal eelviimasel minutil.

Sel hooajal Heino Lipu nimelise staadioni pärismurul viimase kodumängu pidanud Jõhvi meeskond alustas liigas kolmandal kohal oleva Tartu Kalevi vastu kohtumist hästi ning juba 5. minutil viis 17aastane Stepan Karhanin idavirulased juhtima ja eduseis püsis vaheajani.

Teise poolaja alguses, 52. minutil lõi Tartu ühe värava vastu. Täbaraks kiskus Jõhvi jaoks seis aga neli minutit hiljem, kui kohtunik eemaldas punase kaardiga platsilt Phoenixi väravavahi Viktor Gussevi, kes mängis värava ärahoidmiseks väljaspool karistusala käega. Esimesel poolajal oli kohtunik näidanud punast kaarti ka Phoenixi peatreenerile Vladimir Agale.

Tagasi üles