Jõhvi tervisekeskus Corrigo avas Narvas filiaali

Copy
Osaühingu Corrigo tegevjuht Merle Harjo ja töötervise teenuste juht, vanemõde Irina Sizova Narva kliiniku avamisel neljapäeval.
Osaühingu Corrigo tegevjuht Merle Harjo ja töötervise teenuste juht, vanemõde Irina Sizova Narva kliiniku avamisel neljapäeval. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kahekümneaastase kogemusega tervisekeskus Corrigo keskendub Narvas töötervishoiu ja vaimse tervise teenustele ning pakub perearstidele võimalust teha esmatasandi levinumaid uuringuid.

"Tugev tuumik on oktoobri algusest olemas: töötervisearst ja õed, radioloogiatehnikud, vaimse tervise õde. Uhked oleme, et meil on Narvas ka psühhiaater ning piirkonnas väga vajatud kliiniline psühholoog, kellel on lisaks kliinilise lapsepsühholoogi kutse. Kõik meie tööpere liikmed suhtlevad väga hästi eesti ja vene, tegelikult isegi kolmes keeles," ütles Corrigo tegevjuht Merle Harjo, lisades, et Narva filiaal ootab veel liituma füsioterapeuti.

Merle Harjo sõnul soovib Corrigo olla toeks Narva piirkonna ettevõtetele ja organisatsioonidele, kus on kokku tuhandeid töötajaid. "Siiamaani oleme sealt piirkonnast inimesi Jõhvi töötervishoiuteenusele transportinud. See ei hoia kokku tööandja ega töötaja aega."

Tagasi üles