Narva Ro-Ro valiti Euroopa 11 parima sõltumatu muusikaklubi hulka (1)

Erik Gamzejev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel sügisel toimunud festivali Station Narva üheks kontserdipaigaks oli ka Ro-Ro klubi.
Eelmisel sügisel toimunud festivali Station Narva üheks kontserdipaigaks oli ka Ro-Ro klubi. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Briti tuntud muusikaportaal Gigwise valis Narvas asuva Art Ro-Ro klubi Euroopa 11 kõige ägedama sõltumatu muusikaklubi hulka, mida tasub külastada.

"Tõeline pärl Narva jõe kaldal," kirjutas portaal Gigwise  Ro-Ro klubi kohta nimetades seda Eesti-Venemaa piiril asuvaks ajaloohuviliste unistuste paigaks silla lähedal, kus sõidukid ootavad pikas järjekorras piiri ületamist.

Gigwise külastas seda klubi sügisel toimunud festivali Station Narva ajal, mil selle peaesinejad Echo & the Bunnymen ja Tricky tulid pärast esinemist samuti kaema, mis seal klubis toimub. "Klubi interjöör on teadlikult üle võlli keeratud - mõttetult värviline palmipuu, neoonvalgus ja diskokera. Sinna ei mahu eriti üle 100  inimese, aga seal sees olla on võrratu," tõdeb portaal soovitades võtta Narva oma sihtpunktiks ja jalutada sealsel jõepromenaadil ning külastada ka linna servas asuvat Kreenholmi Manufaktuuri saart.

Tähelepanuväärne, et enamik Gigwise´i poolt väljavalitud 11 klubist paiknevad Euroopa suurtes linnades - Moskvas, Kopenhagenis, Budapestis, Varssavis ja mujal. 57 000 elanikuga Narva on selles nimekirjas ülekaalukalt kõige väiksem linn.  

2001. aastal loodud ja praegu Londonis tegutsev Gigwise kuulub 20 Briti enimkülastatava muusikaportaali hulka.

Vaata ansambli Товарищ Астроном esinemist Art Ro-Ro klubis festivalil Station Narva:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles