Jõhvi võim jätkab talle sobimatute töötajate väljatõrjumist (5)

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Spitz on pikki aastaid juhtinud Jõhvi keskraamatukogu tööd ning seni pole sellele mingeid etteheiteid olnud. Ka Jõhvi vallavalitsuse haridus-, kultuuri- ja sotsiaaltöö nõunik kinnitas sel nädalal volikogu kultuurikomisjoni istungil, et raamatukogu töötab väga hästi. Sellele vaatamata tahab vallavanem Martin Repinski raamatukogu direktorist vabaneda.
Ingrid Spitz on pikki aastaid juhtinud Jõhvi keskraamatukogu tööd ning seni pole sellele mingeid etteheiteid olnud. Ka Jõhvi vallavalitsuse haridus-, kultuuri- ja sotsiaaltöö nõunik kinnitas sel nädalal volikogu kultuurikomisjoni istungil, et raamatukogu töötab väga hästi. Sellele vaatamata tahab vallavanem Martin Repinski raamatukogu direktorist vabaneda. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Sel nädalal jätkusid Jõhvi vallavalitsuses vallaametnike ja vallaasutuste juhtide ametist väljasurumised, kui kõigepealt tehti ettepanek amet maha panna Jõhvi keskraamatukogu direktorile Ingrid Spitzile ning seejärel vallavalitsuse finantsjuhi asetäitjale Ellu Blokile. 

Ellu Blok nõustus talle pakutud kuue kuupalga suuruse hüvitisega lahkuma ning eile oli tal viimane tööpäev. Blok ei soovinud enda lahkumist kommenteerida, kinnitades vaid, et vallajuhid ei teinud talle mingeid tööalaseid etteheiteid. 

Põhjust ei öeldud

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles