Põhjarannik 10. aprillil

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtla-Järve madalad kinnisvara hinnad ei soosi suuri investeeringuid kortermajadesse.
Kohtla-Järve madalad kinnisvara hinnad ei soosi suuri investeeringuid kortermajadesse. Foto: Peeter Lilleväli

* Aprillist võtab KredEx vastu taotlusi, toetamaks korterelamute kordategemist ja energiakulude vähendamist. Ida-Viru korteriühistuid ergutatakse kõrgemate toetusmääradega senisest aktiivsemad olema, ent huvi on esialgu leige. Kohtla-Järve korteriühistute juhtide assotsiatsiooni juhatuse liige Jelena Mutonen ütles, et ühistud eelistavad KredExile pigem panka, sest ei suuda täita toetuse saamiseks esitatavaid tingimusi ega garanteerida, et soojustamisel väheneb küttekulu nõutud protsendi võrra.

* Kolmikliidu värskes ja mahukas ligemale 40-leheküljelises koalitsioonileppes on  põlevkivitööstusega seotud teemad saanud ohtralt ruumi, kuid põhiliselt siiski sellises sõnastuses, mis ei näita selgeid muutusi, vaid jätavad pigem laialt tõlgendamisruumi. Viru Keemia Grupi juhatuse esimehe  Priit Rohumaa  hinnangul on koalitsioonileppe põlevkivi puudutav osa üldjoontes tootjatele julgustav ja lootusrikas.

* Kuurortlinnas Narva-Jõesuus valmistutakse suvitushooajaks. Sealsed hotellid loodavad, et rubla tugevneb ja Vene turistide hulk kasvab.

* Ida-Virumaal tehtud fotoseeriaga "Rahutu veri" rahvusvahelise žürii tunnustuse pälvinud fotograaf Karel Kravik vajab toetust, et neid töid USAs esitleda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles