Põhjarannik 17. aprillil

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sillamäe sadama viimane suurem investeering oli ligemale 40 hektaril laiuv konteinerterminal, mis sai valmis eelmisel aastal.
Sillamäe sadama viimane suurem investeering oli ligemale 40 hektaril laiuv konteinerterminal, mis sai valmis eelmisel aastal. Foto: Peeter Lilleväli

* Sillamäe sadama kaubamahud vähenesid esimeses kvartalis 30 protsenti ja omanikud lähiajaks suuremaid investeeringuid ei kavanda. Eile toimunud Sillamäe ettevõtluskonverentsil arutati, kuidas sanktsioonide olukorras toime tulla.

*  Elukutselistel veoki- ja bussijuhtidel on ID-kaarti meenutavad kiibiga autojuhikaardid, mis sõitu minnes tuleb sisestada sõidumeerikusse ning mille abil arvestatakse juhi töö- ja puhkeaega. Seadus näeb sellistele juhtidele ette kindla tööaja, mille järel tuleb roolist ära tulla ning puhata. Politsei andmetel kasutavad veoki- ja bussijuhid aga üha sagedamini nõksu, kus selleks, et nende tööaeg lõhki ei läheks, sisestatakse vahepeal meerikusse tuttavalt juhilt laenatud kaart.

* Teisipäeval peeti Jõhvi kontserdimajas Ida-Viru filmipäev, kus kaaluti filmitööstuse võimalikkust Ida-Virumaal. Et maakonnas tegutseb kolmandat aastat kohalik filmifond, on see juba iseenesest positiivne vastus sellele küsimusele: euro külvad, kolm lõikad, tuntusest rääkimata!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles