Forklift avas uue esinduse uksed

Põhjarannik
Copy
Forklifti uue maja lindilõikamine oli usaldatud peategelaste, tõstukite kätte.
Forklifti uue maja lindilõikamine oli usaldatud peategelaste, tõstukite kätte. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Varem Jõhvis Tartu-poolse väljasõidu tee ääres asunud tõstukite müümise, rentimise ja hooldamisega tegelev OÜ Forklift kolis nädalavahetusel linna teise otsa ning temast sai neljas Jõhvi äripargis tegevust alustanud ettevõte.  

Laienemisplaane pidanud Forklift hakkas esmalt otsima endale uut asukohta olemasolevate äripindade seast. Kuna nende valik Jõhvis polnud väga suur ning kõik turul olevad vanad hooned oleksid eeldanud suuri ümberehitustöid, otsustas Forklift ehitada uue, just neile sobiliku hoone Tallinna − Narva maantee ääres asuvas Jõhvi äripargis.  

Tegemist on Forklifti laienemise esimese etapiga, kus kliente teenindavad kuus kontoritöötajat ja kümme mehaanikut. Kokku on pinda 530 ruutmeetrit. Kui tekib vajadus, saab ettevõte teist sama palju veel juurde ehitada.  

Forkliftil on üle Eesti neli esindust: lisaks Jõhvile tegutsetakse veel Pärnus, Tallinnas ja Tartus. Pärnu esinduses töötav juhatuse liige Simo Teesalu kiitis suvel, et Jõhvi esindus on väga tublisti arenenud ja turuosa siin on pidevalt kasvanud. Selle kasvamise taga on piirkonna suurettevõtted, kellega ettevõte koostööd teeb. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles