Ida-Viru Keskhaigla uuel juhil on pikk põlevkivi kaevandamise kogemus

Copy
Tarmo Tohver on Ida-Viru keskhaigla jiuhatuse esimees olnud kaks aastat, enne seda oli ta haigla haldusjuht.
Tarmo Tohver on Ida-Viru keskhaigla jiuhatuse esimees olnud kaks aastat, enne seda oli ta haigla haldusjuht. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Sihtasutuse Ida-Viru Keskhaigla nõukogu valis haigla juhatuse esimeheks senise haldusjuhi Tarmo Tohveri, kes oli varem palju aastaid  ametis põlevkivi kaevandamiskontsernis. 

Kolm viimast aastat haigla juhatusse kuulunud 49aastane Tarmo Tohver osutus valituks konkursi lõppvooru jõudnud viie kandidaadi seast.

Tarmo Tohver töötas enne Ida-Viru Keskhaigla haldusjuhi ametisse asumist kuni 2018. aasta sügiseni eri ametites Eesti Energias ja selle endises tütarfirmas Eesti Põlevkivis. 

Tohver on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli ehitusinsenerina ning omandanud seal hiljem doktorikraadi energia- ja geotehnika alal.

SA Ida-Viru Keskhaigla nõukogu esimehe Valeri Korbi sõnul sai tegevjuhi valimisel määravaks Tarmo Tohveri senine juhtimiskogemus Ida-Viru keskhaiglas ning tema visioon haigla tuleviku kujundamisel. Ta tõi esile, et Tohver on juhtinud edukalt mitmeid suuremahulisi arendusprojekte.

Viimasel paaril aastal on haigla renoveerinud Järve tervisemaja ja rajanud Ahtme tervisekeskuse ning infektsiooniosakonna hooned. Lõpusirgele on jõudmas ligemale 20 miljonit eurot maksva uue aktiivravikorpuse ehitus.

Tarmo Tohver peab oluliseks ülesandeks uues ametis haigla arengukava edukat täitmist ning haigla jätkuvat kaasajastamist. 

Ida-Viru Keskhaigla juhatuse esimehe koht vabanes ootamatult tänavu augustis, kui 18 aastat haiglat juhtinud Tarmo Bakler otsustas asuda tööle Ida-Tallinna keskhaigla juhina.

Enam kui tuhande töötajaga Ida-Viru Keskhaigla on üks suuremaid tööandjaid maakonnas. Selle raviüksused asuvad Kohtla-Järvel Ahtme ja Järve linnaosades. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles