Jõhvi Pargi keskus pääses põlengust ehmatusega

Põhjarannik
Copy
Pargi keskuse kustutustöödel osales viis päästemeeskonda ning põleng õnnestus likvideerida umbes poole tunniga.
Pargi keskuse kustutustöödel osales viis päästemeeskonda ning põleng õnnestus likvideerida umbes poole tunniga. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Reede õhtul lahvatas põlema Jõhvi suurima kaubanduskeskuse, Pargi keskuse katus. Inimesed kannatada ei saanud ja suurem kahju jäi sündimata, sest põlengule saadi kiiresti jaole.

28. oktoobril kell 19.48 teatati häirekeskusele suitsust ja leegist Jõhvi linnas Puru teel asuva kaubanduskeskuse katusel. Keskusest evakueeriti inimesed, päästjad pidid selleks kaasama politseijõud. Katusel põles kaheruutmeetrine ala elektrikilbi ja ventilatsioonitoru vahel. Põleng kustutati kella 20.35ks. Põlengus keegi kannatada ei saanud. Sündmuskohal oli kohal viis päästemeeskonda. Põlengu põhjus on selgitamisel, teatas Ida päästekeskus.

"Mingit suuremat tagajärge sellel juhtumil pole. Põleng sai kiiresti avastatud ja kohe likvideeritud ning keskus toimib," ütles Põhjarannikule OÜ Pargi Keskuse Arendus Kaubandus juhatuse liige Urmas Sardis. Tema sõnul on praegu oluline välja selgitada põhjus, millest tuli alguse sai, et edaspidi ei saaks selline asi korduda, ning eksperdid praegu selle kallal töötavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles