Toila rand sai moodsa parkimislahenduse

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Tasulisele parkimisalale sisse- ja väljapääs oli pildi tegemise ajal seadistamisel ja näitas vabade kohtade arvuks 99. Tegelikult on parkimiskohti rannaalal 45 ringis. Sadamakapteni hoone juurde on paigaldatud makseterminal, kust saab osta nii üksik- kui ka hooajapileti.
Tasulisele parkimisalale sisse- ja väljapääs oli pildi tegemise ajal seadistamisel ja näitas vabade kohtade arvuks 99. Tegelikult on parkimiskohti rannaalal 45 ringis. Sadamakapteni hoone juurde on paigaldatud makseterminal, kust saab osta nii üksik- kui ka hooajapileti. Foto: Sirle Sommer-Kalda / Põhjarannik

Järgmisest suvehooajast korjab Toila vald rannaalal parkimistasu auto numbrituvastusega parkimissüsteemiga. Uus lahendus asendab seni parkimiskorraldajaks palgatud koolipoisid; see ei lase end solvata ega petta.

"Selliseid sõidukipõhiseid, numbrituvastuskaameraga parkimislahendusi on kasutatud mõnes siseparkimismajas, aga välitingimustes on see esimene Eestis," kommenteeris Toila valla arendusnõunik Mehis Luus.

Hansabi Entrigo uus lahendus toimib numbrituvastusega ja enne alalt väljumist tuleb parkimise eest tasuda makseterminalis sadamakapteni hoone juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles