Pakkuge kandidaate Ida-Viru aasta ettevõtte ja vabaühenduse konkursile 2023

Põhjarannik
Copy
2022. aastal pälvis Ida-Viru äriteo auhinna Sillamäel ja Narvas veesüsteeme tootev Aquaphor International. Auhinna vastu võtnud juhatuse liige Mihhail Fomitšov kinnitas, et ettevõte kavatseb Ida-Virumaal veelgi tootmist laiendada.
2022. aastal pälvis Ida-Viru äriteo auhinna Sillamäel ja Narvas veesüsteeme tootev Aquaphor International. Auhinna vastu võtnud juhatuse liige Mihhail Fomitšov kinnitas, et ettevõte kavatseb Ida-Virumaal veelgi tootmist laiendada. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kuni 25. septembrini saab esitada kandidaate Ida-Viru aasta ettevõtte ja vabaühenduse konkursile kokku kümnes kategoorias.

Ida-Viru äriteo 2023 peaauhind antakse ettevõttele, kelle tegevus ja viimaste aastate jooksul tehtu on piirkonnale olulist mõju avaldanud.

Lisaks tunnustatakse ettevõtteid ja vabaühendusi veel üheksas kategoorias: Ida-Viru väikeettevõte 2023, Ida-Viru turismiettevõte 2023, Ida-Viru uus ettevõte 2023, Ida-Viru noorte ettevõtlik tegu 2023, Ida-Viru rohepöörde tegu 2023, Ida-Viru euroraha rakendaja 2023, Ida-Viru kohaliku omaalgatus programmi tegu 2023, Ida-Viru kodanikuühendus 2023 ja Ida-Viru tegus kodanik 2023.

Äriühingust kandidaat peab omama majandustegevust Ida-Virumaal. Vabaühendusest kandidaat peab olema registreeritud Ida-Virumaal. Kandidaat ei tohi olla maksuvõlgnik. Ühe kandidaadi võib esitada ka mitmes kategoorias.

Kandidaate võivad esitada asutused, ettevõtted, omavalitsused, kodanikuühendused ja eraisikud.

Kandidaatide esitamiseks tuleb Ida-Viru ettevõtluskeskuse kodulehel ivek.ee hiljemalt 25. septembriks täita ankeet, kus tuleb välja valida kandideerimise kategooria ning põhjendada, milliste tegude ja saavutuste eest kandidaat esitatakse. Samal lehel on ka konkursi juhend, mis tasub enne kandidaadi esitamist läbi lugeda.

Ida-Viru ettevõtluskeskuse juhatuse liige Pille Sööt julgustab nii eraisikuid kui ka ettevõtteid ja organisatsioone kandidaate esitama. "Ida-Virumaal tegutseb palju tublisid tegijaid, kes on panustanud maakonna arengusse. Tuletage nad meelde ning esitage ettevõtluskonkursile, et nad ei jääks teenitud tähelepanust ja tunnustusest ilma," sõnas ta.

Ettevõtluskonkursi võitjad tehakse teatavaks 30. novembril toimuval tseremoonial.

2022. aastal pälvis Ida-Virumaa aasta äriteo auhinna veesüsteemide tootja Aquaphor International, kes laiendab tootmist ja on suurendanud hea palgaga töökohtade arvu.

Kümme aastat tagasi Ida-Virumaal tegutsema hakanud ettevõte on rajanud tehase Sillamäele ja Narva, kus tänavu valmis ka tehase teine järk. Ettevõtte juhatuse liige Mihhail Fomitšov ütles, et tootmismaht kasvab ligikaudu kaks korda.

Konkurssi Ida-Virumaa ettevõtete tunnustamiseks korraldab Ida-Viru ettevõtluskeskus koostöös partneritega: Ida-Virumaa omavalitsuste liit, Eesti kaubandus-tööstuskoja Jõhvi esindus, Europe Directi Jõhvi ja Narva teabekeskus, SA Ida-Viru Investeeringute Agentuur, kodanikuühiskonna sihtkapital KÜSK ja Põhjarannik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles