Kohtla-Järve pedagoog hoiatas valijaid natside võimuletuleku eest Eestis (17)

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatjana Kundozjorova arvab, et Eestis on neil valimistel oht natside võimuletulekuks.
Tatjana Kundozjorova arvab, et Eestis on neil valimistel oht natside võimuletulekuks. Foto: Peeter Lilleväli/Põhjarannik

Kohtla-Järve vene gümnaasiumi huvijuht, kes sotsiaalmeedias propageerib Keskerakonda, teatas, et kui tema sõbrad valima ei lähe, võivad Eestis võimule tulla kurjad natsid. 

"Sõbrad, läheme valima, kui te ei taha, et riiki valitseksid kurjad natsid," kirjutas Kohtla-Järve vene gümnaasiumi huvijuht Tatjana Kundozjorova oma Facebooki (FB) seinal. 

Tema FBlehelt võib lugeda, et kõige paremaks valikuks peab Kundozjorova Eestis Keskerakonda.

Samuti võrdleb ta seal Eesti kodanike Siberisse küüditamist holokaustiga.

"Mind üllatab, et Eesti võrdsustab Siberisse küüditamist holokaustiga. Nad on väga solvunud Nõukogude Liidu, ühtlasi ka siin elavate venelaste ning nende Võidupüha peale peale. Küsimus kuulub fantastika valdkonda. Kas juudid oleks olnud nõus vahetama gaasikambrid metsalangetustööde vastu Põhja Rein-Vestfaalis? Minu arust kahjustab viha pidamine rahvaid. Kas venemaalased peaksid siis hingest vihkama sakslasi? Kuid nad vihkavad ju fašismi! Nii pole totalitaarsel poliitikal midagi ühist praegu Eestis elavate venelastega," kirjutas Kundozjorova sotsiaalmeedias.   

  Tatjana Kundozjorova on huvijuht Kohtla-Järve vene gümnaasiumis, mille direktor Svetlana Vladimirova on avalikel üritustel kandnud Georgi linti ning selles koolis on korraldatud ka praeguse Venemaa ideoloogiale tuginevaid üritusi.

Kommentaarid (17)
Copy
Tagasi üles