Ida-Viru keskhaigla muutub suureks ehitustandriks

Erik Gamzejev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ida-Viru keskhaigla maketile on vasakule paigutatud rajatav uus aktiivravikorpus, paremal viirutatud fassaadiga on vanema keskuse juurdeehitis, kus hakkab paiknema esmatasandi tervisekeskus. Keskel asub 2013. aastal valminud aktiivravikorpus.
Ida-Viru keskhaigla maketile on vasakule paigutatud rajatav uus aktiivravikorpus, paremal viirutatud fassaadiga on vanema keskuse juurdeehitis, kus hakkab paiknema esmatasandi tervisekeskus. Keskel asub 2013. aastal valminud aktiivravikorpus. Foto: Makett

Ahtmes asuva Ida-Viru keskhaigla ümbrus muutub lähiaastatel suureks ehitustandriks: sinna kerkivad uus haiglakorpus ja tervisekeskus ning lisaks uuendatakse ka olemasolevat vana korpust. 

Praegune valitsus raporteeris aasta tagasi pärast riigi eelarvestrateegia kokkuleppimist Ida-Virumaa jaoks ühe olulisema sõnumina 15,5 miljoni euro eraldamisest siinse keskhaigla laiendamiseks. "Kui midagi erakorralist ei juhtu, siis on see raha igal juhul olemas. Projekteerimistööd on juba lõppjärgus, mis tähendab, et järgmisest aastast on võimalik hakata ehitama," ütles läinud kevadel  toonane  tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski Põhjarannikule. 

Lõplik kindlus, et haigla tõepoolest selle Euroopa Liidult tuleva raha saab, tuli sel neljapäeval, kui ametist lahkuva valitsuse tervise- ja tööminister Riina Sikkut kinnitas keskhaigla ajakohastamise toetamise tingimused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles