Põhjarannik 13. mail

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline näeb välja aasta tagasi arhitektuurikonkursil võitnud töö "Parkuur". Ehitusel see projekt siiski täiel määral töösse ei lähe, vaid kasutatakse fassaadi ideelahendust, mis tuleb eraldi välja töötada.
Selline näeb välja aasta tagasi arhitektuurikonkursil võitnud töö "Parkuur". Ehitusel see projekt siiski täiel määral töösse ei lähe, vaid kasutatakse fassaadi ideelahendust, mis tuleb eraldi välja töötada. Foto: arhiiv

* Kui veel eelmise aasta lõpus valitses paras segadus sellega, kuidas hakkab välja nägema Jõhvi pargi serva kerkiv Virumaa suurim kaubandus- ja vabaajakeskus, siis nüüdseks on arhitektuurikonkursi võitjafirmaga leping sõlmitud, ent parim konkursitöö ise siiski käiku ei lähe. Jõhvi kaubandus- ja vabaajakeskus peaks hakkama laiuma ligemale 55 000 ruutmeetril. Kompleksi tulevad peale kaubanduspindade, veekeskuse, ujula ja jäähalli ka toitlustusettevõtted ning hotell. Keskus peaks uksed avama järgmise aasta augustis.

* Jõhvi metodisti kogudus soovib kolida Sompa t 5a hoonesse, kus varem on olnud lasteaed ja noortekeskus ning praegu tegutseb puuetega laste tugikodu. Osa majast seisab aga tühjana ja ootab renoveerimist. Koguduse tarvis peaks hoone ümber ehitama nii, et Kooli tänava poolt tuleks sissesõidutee kirikusse ja mõned aastad tagasi ehitatud adventistide kiriku poole kerkiks kirikutorn. Jumalateenistused hakkaksid toimuma endises lasteaiasaalis.

* Maksu- ja tolliametil on õnnestunud paari aasta jooksul muuta salasuitsudega kaubitsemine mõnevõrra keerulisemaks, ent Ida-Viru suuremates linnades ulatub nende osakaal siiski veel 40 protsendini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles