PÄEVA PILT Keskerakondlik valss kaubamajas

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelolevatel valimistel riigikogusse kandideerivad keskerakondlased Eevi Paasmäe ja Tarmo Tammiste lõid eile tantsu Narva kaubanduskeskuses. Et Keskerakonna juhatus pidas samal ajal Tallinnas kriisikoosolekult, ei saanud peaminister Jüri Ratas nendega liituda, nagu oli algselt plaanitud. ILJA SMIRNOV
Eelolevatel valimistel riigikogusse kandideerivad keskerakondlased Eevi Paasmäe ja Tarmo Tammiste lõid eile tantsu Narva kaubanduskeskuses. Et Keskerakonna juhatus pidas samal ajal Tallinnas kriisikoosolekult, ei saanud peaminister Jüri Ratas nendega liituda, nagu oli algselt plaanitud. ILJA SMIRNOV Foto: Põhjarannik

Reede õhtupoolikul võis Narvas Astri kaubanduskeskuses näha kummalist vaatepilti. Kosmeetika- ja jalatsipoe kõrval keerutas üks paar valssi. Kübarat, kuhu möödakäijad "tänavatantsijatele" münte poetaksid, maas ei olnud.

Küllap aga uskusid tantsijad, kelleks olid riigikogu liikmest Keskerakonna Ida-Viru piirkonna esimees Eevi Paasmäe ja Narva linnapea Tarmo Tammiste, et selline etteaste aitab neil märtsis toimuvatel valimistel Ida-Virumaa valijatelt hääli noolida.

Keskerakond esitles eile sellisel moel Narva kaubanduskeskuses oma kandidaate,  kes asuvad Ida-Viru ringkonnas riigikogusse pürgima. Esialgse plaani järgi pidanuks kandidaadid heeroldina välja hõikama Keskerakonna esimees ja peaminister Jüri Ratas. Kuid ta katkestas reedel Narva külaskäigu, kui hakkas tulema uudiseid, et tema juhitav valitsus on jõudnud lagunemise äärele. Sel ajal, kui Paasmäe ja Tammiste Narvas tantsu lõid, istus Tallinnas koos Keskerakonna juhatus ja pidas plaani, mida edasi teha.

Lisaks Paasmäele ja Tammistele, saadab Keskerakond Ida-Virumaal valimisvõitlusesse Yana Toomi, Mihhail Stalnuhhini, Valeri Korbi, Martin Repinski, Dmitri Dmitrijevi, Eve Easti ja Maksim Volkovi.

Eevi  Paasmäe pälvis võidutantsuga suurt  tähelepanu ka 2016. aasta veebruaris Sillamäe kultuurimajas, kui ta alistas Keskerakonna piirkonna juhi valimistel tollase partei esimehe Edgar Savisaare ja ka Yana Toomi soosiku Martin Repinski. Need valimised said pöördeliseks tagasilöögiks Edgar Savisaarele parteisiseses võimuvõitluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles