Avinurme vallavanem lahkub Raplasse

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Kullam.
Indrek Kullam. Foto: Matti Kämärä

17. oktoobrist asub Indrek Kullam ametisse Rapla abivallavanemana; Avinurme vallavolikogu otsib konkursiga uut vallavanemat.

"Igal pool saab ükskord aeg otsa, Avinurme vajab samuti värsket hingamist," ütles 2002. aastast Avinurme vallavanema ametis olnud Indrek Kullam (pildil) oma lahkumise põhjuseks.

Avinurmega on Kullam seotud juba esivanemate ajast, ise asus ta sinna elama 1991. aastal. Aastatel 1997-2000 oli volikogu esimees ja seejärel volikogu liige ning juhtis ka Illuka pagulaskeskust, kuni ta 2002. aasta lõpus vallavanemaks valiti.

Indrek Kullam kinnitas, et kohapeal pole midagi sellist juhtunud, mis ülepeakaela ametist loobuma sunniks: "Lihtsalt minu aeg siin sai täis ja hakkasin otsima uut võimalust. Raplas on võimalik saada natuke suurema valla kogemusi."

Uus töö Raplas tähendab, et Kullam vahetab ka elukohta. Avinurme vallavolikogu liikmena lubas ta esialgu siiski jätkata.

Vallavolikogu kuulutas uue vallavanema leidmiseks välja konkursi; kandideerimisavaldusi oodatakse 19. oktoobriks. (PR)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles