Sotsid sihivad Narvas võimu

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Ossinovski.
Jevgeni Ossinovski. Foto: Peeter Lilleväli

Läinud nädalavahetusel Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Ida-Virumaa piirkonna juhiks valitud riigikogu liikme Jevgeni Ossinovski sõnul on erakond võtnud sihiks tulla 2013. aasta kohalike valimiste järel võimule Narvas, kus on palju aastaid kestnud Keskerakonna ainuvõim.

Ossinovski ütles Põhjarannikule, et selline eesmärk on kahtlemata väga ambitsioonikas. "Oleme Narvas viimase aasta jooksul kõvasti tööd teinud. Ilmselt on meil üksi üle 50 protsendi häältest koguda keeruline, kuid koostöös teistega on võimuvahetuse läbiviimine Narvas täiesti võimalik," sõnas ta, lisades, et teistes Ida-Viru omavalitsustes ei ole sotsiaaldemokraadid järgmisteks kohalikeks valimisteks veel nii konkreetseid plaane teinud, ent kõikjal sihitakse paremaid tulemusi kui 2009. aasta valimistel.

"On selge, et paljudes Ida-Virumaa linna- ja vallavalitsustes on tunda stagnatsioonihõngu ning just sotsid tahavad olla selleks jõuks, kes pakub 2013. aastal tõsist võimalust koridore tuulutada ja tuua kohalikku ellu uut energiat," ütles Ossinovski erakonna pressiteates.

Sotside Ida-Virumaa piirkonna aseesimeesteks valiti senine esimees Aili Ilves ning Lüganuse vallavanem ja Kohtla vallavolikogu esimees Arno Rossman. (PR)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles