Vabatahtlikud otsijad leidsid Narvas kadunud väikese tüdruku surnuna

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varvara Ivanova.
Varvara Ivanova. Foto: Erakogu

Vabatahtlikud otsijad leidsid Narvas kadunud üheksa-aastase tüdruku reede hommikul surnuna.

Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Mari Luugi sõnul leidsid otsijad lapse surnukeha kella 10.40 ajal Narvas jäähalli piirkonnast ehk samast, kus laps teadaolevalt ka kadunuks jäi.

"Kust täpselt laps leiti, ei soovi politsei praegu avaldada," ütles Luuk BNS-ile.

Küll aga kinnitas ta, et esialgsetel vaatlustel olid lapsel vägivallatundemärgid. Luugi kinnitusel praegu kahtlustatavaid ei ole.

Luuk lisas, et kui esmalt käivitas politsei kriminaaluurimise karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb seadusliku aluseta vabaduse võtmist, siis nüüd paragrahv muutub.

Reede hommikul teatas prokuratuur, et info selle kohta, nagu oleks Varvara Ivanova istunud tundmatusse autosse, ei ostunud tõeseks. Luugi sõnul sai politsei info selle kohta, et Varvara olla istunud 18. märtsi õhtul kella 19.30 ajal Narvas 26. juuli tänaval jäähalli juures tumedat värvi sõiduautosse, ühelt 10-aastaselt poisilt, kes on praeguseks oma sõnadest taganenud.

Varvara jäi kadunuks 18. märtsil Narvas. Hiljem on lisaks arvukatele politseinikele last otsinud ka kümned vabatahtlikud.

Täpsemaid asjaolusid loe homsest Põhjaranniku paberväljaandest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles