Mihhail Kõlvarti Narva visiiti hoiti salajas

Ilja Smirnov
Copy
Mihhail Kõlvart oli 2015. aasta septembris Tallinna abilinnapea ning andis toona Narvale üle Eesti sügispealinna auväärse tiitli. Nüüd juba linnapea staatuses käis Kõlvart Narvas oma uue kolleegiga tutvust tegemas.
Mihhail Kõlvart oli 2015. aasta septembris Tallinna abilinnapea ning andis toona Narvale üle Eesti sügispealinna auväärse tiitli. Nüüd juba linnapea staatuses käis Kõlvart Narvas oma uue kolleegiga tutvust tegemas. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Nädala alguses toimus Narva linnapea Aleksei Jevgrafovi ja Tallinna linnapea Mihhail Kõlvarti kohtumine, mida avalikkuse eest millegipärast saladuses peeti ning millest võttis osa ka Narva linnavolikogu esimees Irina Janovitš. Kohtumise käigus tegid linnapead omavahel tutvust ning arutasid kahe linna koostöövõimalusi.  

Aleksei Jevgrafov keeldus aset leidnud kohtumist Põhjaranniku ajakirjanikule kommenteerimast. "Tegu oli eravisiidiga," sõnas ta.

Mihhail Kõlvart usaldas infopäringule vastamise oma pressisekretärile. "Arutasime sel kohtumisel kahe linna koostöö võimalusi munitsipaaltasandil ning samuti puudutasime kahe linna suhteid riigistruktuuridega," edastas Kõlvart. "Mingeid põhimõttelisi otsuseid sel kohtumisel ei tehtud."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles