President Kaljulaid külastab Ida-Virumaad

Põhjarannik
Copy
President Kersti Kaljulaid soovitas poliitikutel kaauluda ka väga oluliste volitustega Ida-Viru pöörde projektijuhi või portfellita ministri koha loomist.
President Kersti Kaljulaid soovitas poliitikutel kaauluda ka väga oluliste volitustega Ida-Viru pöörde projektijuhi või portfellita ministri koha loomist. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

President Kersti Kaljulaid on sel neljapäeval ja reedel Ida-Virumaal, kus külastab kohaliku elu edendajaid ja kõneleb riigikaitseõpetajate seminaril ning Narva loomeinkubaatori OBJEKT avamisel.

Neljapäeval kohtub riigipea Kiviõli I keskkooli õpilastega ja annab neile kodanikuõpetuse tunni, külastab Iisaku gümnaasiumis asuvat Reinar Halliku korvpallikooli, pärastlõunal puuetega lastele mõeldud Narva päevakeskust LAD ja uutesse ruumidesse kolinud eesti keele maja. Õhtul esineb riigipea riigikaitseõpetajate seminaril.

Reedel avatakse Narvas kultuuri- ja ettevõtluskeskuses loomeinkubaator OBJEKT. Avamist tähistaval visioonihommikul jagavad oma mõtteid innovatsioonist ja Ida-Virumaa arengust president Kersti Kaljulaid koos Narva linnapea Aleksei Jevgrafovi ning Linda 2 kultuuri- ja ettevõtluskeskuse asutaja Allan Kaldojaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles