Repinskid on nüüd ametlikult lahutatud

Põhjarannik
Copy
Siret Kotka ja Martin Repinski laulatus toimus vähem kui kolm aastat tagasi Narvas.
Siret Kotka ja Martin Repinski laulatus toimus vähem kui kolm aastat tagasi Narvas. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

2017. aasta kevadel abiellunud riigikogu liikmed Siret Kotka ja Martini Repinski, kes oli vähem kui aasta ka Jõhvi vallavanem, on nüüdsest ametlikult lahutatud.

Siret Kotka teatel lahutati abielu perekonnaseisuametis, kuigi algul soovis Martin Repinski teha seda kohtu kaudu. 

Kotka kirjutas neljapäeval sotsiaalmeedias, et eelmine aasta oli tal väljakutseid täis, mida ületades sai ta palju tugevamaks ja teadlikumaks. "Suhte purunemine on emotsionaalselt raske ja valus, kuid valu ja haavatust ei tohi karta, sest nende tunnete kaudu saame vaimselt kasvada ja areneda! Tänan kõiki oma tuttavaid, kes on mind saatnud heade sõnadega ja pakkunud tuge!"

Pärast lahutust on Siret Kotka-Repinski nimi taas Siret Kotka. 

Siret Kotka ja Martin Repinski abiellusid 2017. aasta kevadel. Laulatus toimus Narvas õigeusu kirikus ja pulmapidu Mäetaguse mõisas. Abiellumise tunnistajateks oli teiste seas peaaegu kogu Keskerakonna eliit eeotsas esimehe ja peaministri Jüri Ratasega. Repinskid tegid pulmapeost alates oma abielu meediasündmuseks, figureerides sageli seltskonnaajakirjanduses. Nende perre sündis ka poeg.

2018. aasta sügisel hakkasid levima kuuldused, et  Jõhvi vallavanema ametisse asunud Martin Repinskil on tekkinud abielu kõrval suhe vallavolikogu aseesimehe Jekaterina Vassiljevaga. Martin Repinski ja Siret Kotka-Repinski nimetasid kuni 2019. aasta riigikogu valimisteni neid jutte alusetuteks ja pahatahtlikeks. Peatselt pärast valimisi sai aga Repinski ja Vassiljeva suhe kinnitust.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles