Toila−Jõhvi kergliiklustee läks kooskõlastusringile

Põhjarannik
Copy
Jõhvis saab kavandatav kergliiklustee kokku Narva maantee olemasoleva kergliiklusteega, mis on praeguseks valmis ehitatud kesklinna poolt tulles kuni Jõhvi−Vasknarva maantee ristmikuni.
Jõhvis saab kavandatav kergliiklustee kokku Narva maantee olemasoleva kergliiklusteega, mis on praeguseks valmis ehitatud kesklinna poolt tulles kuni Jõhvi−Vasknarva maantee ristmikuni. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Toila ja Jõhvi on kokku leppinud kavandatava kergliiklustee trassikoridoris ning pöördusid esmaspäeval selle kooskõlastamiseks viie ametkonna poole.

Toila vallavanem Eve East ja Jõhvi vallavanem Max Kaur pöördusid Toila-Jõhvi kergliiklustee trassikoridori kooskõlastamiseks maanteeameti, keskkonnaameti, põllumajandusameti, muinsuskaitseameti ja riigimetsa majandamise keskuse poole.

"Toila ja Jõhvi vallavalitsus on kavandamas jalg- ja jalgrattatee rajamist ning leppinud kokku kõige sobilikumas trassikoridoris (kogu jalg- ja jalgrattatee trass peaks kulgema paralleelselt sõiduteega − toim.). Käesolevat jalg- ja jalgrattatee rajamise olulisust rõhutavad nii Toila kui ka Jõhvi valla arengukavad, Ida-Viru maakonna arengustrateegia ning Jõhvi−Kohtla-Järve linnapiirkonna jätkusuutliku arengu strateegia," seisab kirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles