Naumkin surus Repinski Jõhvi volikogu esimehe kohalt kõrvale

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Aleksei Naumkin (esiplaanil) suutis napis ülekaalus oleva koalitsiooni ära veenda, et tema on parem kandidaat volikogu esimehe kohale kui Martin Repinski. Vastutasuks saab Keskerakond väljastada Naumkinile parteipileti.
Aleksei Naumkin (esiplaanil) suutis napis ülekaalus oleva koalitsiooni ära veenda, et tema on parem kandidaat volikogu esimehe kohale kui Martin Repinski. Vastutasuks saab Keskerakond väljastada Naumkinile parteipileti. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Keskerakondlasest riigikogu liige Martin Repinski, kes juba kolm kuud tagasi plaanis Jõhvi volikogusse naasta ning kellele koalitsiooni juhid pärast võimupööret volikogu esimehe koha broneerisid, pidi sellest loobuma endise vallavanema Aleksei Naumkini kasuks. 

Kui 24. septembril toimus Jõhvis võimupööre ning volikogu esimees Niina Neglason ja Max Kauri juhitud vallavalitsus maha võeti, pandi uus vallavanem Jüri Konrad kiirelt ametisse, ent volikogu esimees jäi valimata. See amet jäi ootama Repinskit, kes oli peatanud oma volikogu liikme volitused 22. novembrini. 

Viimane hetk valida 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles