Narva transiittee ehitus kallineb veel kahe miljoni euro võrra

Ilja Smirnov
Copy
Narva linna arenduse ja ökonoomika ameti direktor Juri Saija tutvustas 2019. aastal ajakirjanikele piirilinna läbiva transiittee rekonstrueerimise esialgseid skeeme.
Narva linna arenduse ja ökonoomika ameti direktor Juri Saija tutvustas 2019. aastal ajakirjanikele piirilinna läbiva transiittee rekonstrueerimise esialgseid skeeme. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Piirilinna läbiva transiittee rajamine läheb plaanitust veel kahe miljoni euro võrra kallimaks, lisaraha tuleb leida Narva linnavalitsusel.

Narva linna arenduse ja ökonoomika amet kuulutas rahvusvahelise hanke Narva Rahu ja Paul Kerese tänava ning linna keskse ringristmiku transiitlõikude projekteerimiseks ja ehitamiseks  välja augustis. Hinnapakkumiste esitamise tähtaeg sai läbi novembris.

Eesti ehitusettevõtetelt tuli seitse pakkumist, sealhulgas kahe ettevõtte ühispakkumine. Madalaim pakutav hind oli 13 579 200 eurot (siin ja edaspidi koos käibemaksuga), samas kui hanke korraldaja eeldas tööde maksumuse jäävat 11,5 miljoni euro piiresse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles