Kohtla-Järve tahab korteriühistutele jagada rohkem maksumaksja raha

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Korteriühistu Metsapargi 6 kulutas tänavu fassaadi renoveerimiseks ligikaudu 30 000 eurot ning sai linnalt üle 7000 euro toetust.
Korteriühistu Metsapargi 6 kulutas tänavu fassaadi renoveerimiseks ligikaudu 30 000 eurot ning sai linnalt üle 7000 euro toetust. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järve volikogu plaanib järgmisel aastal suurendada linnaeelarvest korteriühistute remonditoetuse kogusummat 200 000 euroni ja muuta ka toetuste jagamise korda. 

Linnavolikogu esimehe Riina Ivanova sõnul arutas eelarvekomisjon korteriühistutele makstava toetuse kogusumma kahekordistamist.

"Praegu arutatakse järgmise aasta eelarvet, toimunud on esimene lugemine ning seal figureerib summa 100 000 eurot. Ent pärast seda, kui selgus, et väga suur hulk taotlejaid sügiseses voorus raha ei saanud, tehti ettepanek toetussummat kahekordistada," rääkis ta. "Komisjon teeb ettepaneku kavandada eelarvesse 200 000 eurot. Olen kindel, et saadikud toetavad meid. Kui see otsus aasta alguses vastu võetakse, siis aprillikuises taotlusvoorus saavad need, kes on pingutanud ja dokumendid õigesti vormistanud, kindlasti raha. Ja jääb ka uute taotluste jaoks."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles