Ida-Viru keskhaigla võttis üle Narva haigla kirurgiaosakonna töö

Erik Gamzejev
Copy
Ida-Viru keskhaigla kirurgiakliinik töötab lisakoormusega, kuna siia tulevad ka Narva patsiendid, sest sealse haigla kirurgiaosakonna töö on koroonaviiruse tõttu suuremas osas peatatud.
Ida-Viru keskhaigla kirurgiakliinik töötab lisakoormusega, kuna siia tulevad ka Narva patsiendid, sest sealse haigla kirurgiaosakonna töö on koroonaviiruse tõttu suuremas osas peatatud. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Ida-Viru keskhaigla võttis üle Narva haigla kirurgiaosakonna töö, mille tegevus on halvatud, kuna koroonaviirus on imbunud nii sealsete töötajate kui ka patsientide hulka.  

"Kuni 22. jaanuarini peatame plaanilised operatsioonid, välja arvatud need, mis puudutavad naistekliiniku patsiente. Sünnitusabi osutatakse tavapäraselt," teatas neljapäeval Narva haigla ülemarst Olev Silland.

Ta lisas, et kõik kirurgiaosakonna töötajad peale nende, kes on juba koroonaviiruse läbi põdenud, jäid kümneks päevaks karantiini. Nakatunud patsiendid viidi üle COVID-osakonda. Need kirurgiaosakonnas olnud patsiendid, kes ei vajanud operatiivset kirurgilist ravi, viidi ajutiselt sisehaiguste kliinikusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles