Linna vee-ettevõte tekitas endisele Narva linnapeale üheks kuuks töökoha

Ilja Smirnov
Copy
11. novembril avaldati Aleksei Jevgrafovile umbusaldust ning tagandati ta Narva linnapea ametist, ent juba kaks päeva hiljem loodi talle töökoht munitsipaalses vee-ettevõttes.
11. novembril avaldati Aleksei Jevgrafovile umbusaldust ning tagandati ta Narva linnapea ametist, ent juba kaks päeva hiljem loodi talle töökoht munitsipaalses vee-ettevõttes. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narva suurima munitsipaalettevõtte Narva Vesi tegevjuht Renata Metsis lõi Narva endisele linnapeale Aleksei Jevgrafovile kaks päeva pärast linnapea kohalt kukkumist uue töökoha. Nüüd on tule all tema enda koht. 

Aleksei Jevgrafov tagandati Narva linnapea ametist 11. novembril, ent juba kaks päeva hiljem sõlmis ta töölepingu ASi Narva Vesi juhatuse liikme Renata Metsisega. Ehkki Jevgrafov ei olnud varem otseselt vee- ja kanalisatsioonimajanduse valdkonnas töötanud, asus ta Narva vee-ettevõttes tööle riigiasutuste ja kohalike omavalitsustega tehtava töö koordineerimise spetsialistina ning tema ametipalgaks määrati ligi 2500 eurot.

Ettevõtte enamusaktsionär on Narva linn, väike osa aktsiatest kuulub Narva-Jõesuu linnale. Kurioosne on see, et töölepingu alusel töötades oli ekslinnapea endiselt sellessamas aktsiaseltsis Narva Vesi aktsionäri ehk Narva linna nimel tegutsenud isik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles