Narva koolidirektor kasutas õpilasi poliitilise kihutustöö tegemiseks

Ilja Smirnov
Copy
Säärase agitatsioonikirja oma vanematele edastanud neljanda klassi õpilane sai koolidirektorilt tänutäheks Snickersi šokolaadi.
Säärase agitatsioonikirja oma vanematele edastanud neljanda klassi õpilane sai koolidirektorilt tänutäheks Snickersi šokolaadi. Foto: Erakogu

Narva keeltelütseumi direktor Nadežda Tšerkašina kasutas neljanda klassi õpilasi lastevanematele agitatsioonikirjade edastamiseks ja nende poliitilise poolehoiu võitmiseks. Vastutasuks kirjade kättetoimetamise eest said lapsed šokolaadi.

Õpilaste kaudu lastevanematele saadetud kirjas palub Keskerakonna nimekirjas volikokku kandideeriv Nadežda Tšerkašina teda valimistel toetada. "Otsene osalemine linnavolikogu töös annab tunduvalt rohkem võimalusi Narva keeltelütseumi arendamiseks ning meie lastele mugava ja nüüdisaegse õpikeskkonna loomiseks," kirjutas ta muu hulgas ning lisas läkituse lõppu oma valimisnumbri.

Tšerkašina poliitilised oponendid avaldasid Facebookis selle kirja fotokoopia ning enamik netikommentaatoreid mõistis tema teo hukka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles