Tugev tuul lõhkus Jõhvi vene põhikooli fassaadi

Põhjarannik
Copy
Esialgu laperdab fassaadil vaid sarrusvõrk ja pudeneb väikesi krohvitükke. Kas tegemist on iluveaga või ähvardab tervet soojustust allapudenemine, seda peavad selgitama ehitusspetsialistid.
Esialgu laperdab fassaadil vaid sarrusvõrk ja pudeneb väikesi krohvitükke. Kas tegemist on iluveaga või ähvardab tervet soojustust allapudenemine, seda peavad selgitama ehitusspetsialistid. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Viimaste päevade tugeva tuule tõttu hakkas lagunema Jõhvi vene põhikooli hiljuti remonditud fassaad. Esialgu on kahjustus vaid kolme-nelja ruutmeetri suurune, kuid pole välistatud, et kahjupindala suureneb.

"Tuule tõttu hakkas õhekrohvialune sarrusvõrk ühest kohast irduma. Ei saa välistada, et tegu ei ole mitte iluveaga, vaid millegi ohtlikumaga," ütles Jõhvi majandusvaldkonna eest vastutav abivallavanem Max Kaur.

Esialgu oodatakse ehitusekspertide kontrolli, selgitamaks, kas lahti on vaid soojustusepealne õhekrohv ja selle sarrusvõrk või võib tormituulte jätkudes hakata irduma ka soojustus ning suured tükid võivad kellelegi pähe sadada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles