Peipsi järvele on keelatud minna

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Alates kolmapäevast, 22. märtsist on keelatud minna kogu Peipsi järvistu jääle.Sulailmadega on Peipsi järvistu jääkate kahanenud ohtlikult õhukeseks, mistõttu keelatakse inimelude kaitseks mis tahes moel piiriveekogudele väljumine, teatas politsei- ja piirivalveamet.Erandina võivad järvistu jääle minna kutselised kalurid, et ära tuua oma kalapüügivahendid.

Lapsed mängisid ohtlikel jäätükkidel

20. märtsi õhtul teatati Narva linnas Joaoru saare läheduses jäätükkidel mänginud lastest. Päästjate saabumise ajaks olid lapsed ära jooksnud. Päästjad hoiatavad, et jääolud muutuvad kiiresti.

Narvas süütasid lapsed maja

21. märtsi hilisõhtul anti häirekeskusele teada mahajäetud maja põlengust Narva linnas V. Gerassimovi tänaval. Päästjate saabumise hetkeks põlesid hoone teisel korrusel hunnikusse pandud põrandalauad, vana uks ja aknaraamid. Põleng kustutati paarikümne minutiga. Põlengu põhjuseks võib olla laste hooletu mängimine tulega.

Söögikohast võetud puudega tehti linna lõke

20. märtsi õhtul teatati häirekeskusele, et Narva-Jõesuu linnas Vanal tänaval võeti läheduses oleva toitlustusasutuse juurest küttepuid ja tehti kortermajast 2 meetri kaugusel lõket. Päästjate saabumise hetkeks oli lõke järelevalveta ning päästjad kustutasid selle.

Linnas põles kulu

20. märtsi pärastlõunal teatati päästjatele kulupõlengust Kohtla-Järve linnas Järve linnaosas Lille tänava lähedal kõrgepingeliinide all. Päästjad kustutasid 1000 ruutmeetri suurusel alal põlenud kulu. Päästjad tuletavad meelde, et kulupõletamine on aasta ringi keelatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles