Veerandsada Voka elanikku ostis puu, et aleviku haljastust uuendada

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Elina Lehtlaan-Mihhailov osales puuistutuspäeval koos abikaasa, varsti kaheaastaseks saava tütre ja neljajalgse lemmikuga, kes oli mullatöödest eriti elevil. Pere valis istutamiseks seedermänni.
Elina Lehtlaan-Mihhailov osales puuistutuspäeval koos abikaasa, varsti kaheaastaseks saava tütre ja neljajalgse lemmikuga, kes oli mullatöödest eriti elevil. Pere valis istutamiseks seedermänni. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

"Tulime Vokka otsima rahu ja rohelust," ütles uusvokakas Elina Lehtlaan-Mihhailov, kes kasutas puuistutuspäeva selleks, et kogukonnaga tuttavaks saada. Laupäeval sai valla tellitud haljastusplaani järgi mulda 24 puud.

Elina Lehtlaan-Mihhailov osales Voka puuistutuspäeval koos abikaasa, varsti kaheaastaseks saava tütre ja neljajalgse lemmikuga. Tuleva aasta alguses peaks ilmavalgust nägema pere teine laps ja just laste turvalist kasvukeskonda silmas pidades otsustati linnast Vokka kolida.

"Mina olen põline kohtlajärvelane, vahepeal viis elu Narva. Nüüd mõtlesime abikaasaga, et väiksemas ja eestimeelsemas kogukonnas meeldiks rohkem elada. Lastel on siin eriti hea ja turvaline. Meile meeldib, kui on rahu ja palju metsa. Merest ei hakka üldse rääkima, see on Vokas lisaboonuseks," rääkis Elina Lehtlaan-Mihhailov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles