Repinski Jõhvi ametnike minemakihutamise eest kohtu all: "Aga Jõhvis on kogu aeg nii tehtud" (1)

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Martin Repinski lahkus Jõhvi poliitikast pärast 2021. aasta kohalikke valimisi, kui pärast mitmeid skandaale ei pääsenud ta 46 häälega isegi Jõhvi volikogusse ning naasis riigikokku, kus tal tekkisid probleemid kuluhüvitistega, mis praegu on jõudnud samuti kriminaalasja materjalidesse.
Martin Repinski lahkus Jõhvi poliitikast pärast 2021. aasta kohalikke valimisi, kui pärast mitmeid skandaale ei pääsenud ta 46 häälega isegi Jõhvi volikogusse ning naasis riigikokku, kus tal tekkisid probleemid kuluhüvitistega, mis praegu on jõudnud samuti kriminaalasja materjalidesse. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik / Arhiiv

Jõhvi kõige skandaalsema endise vallavanema Martin Repinski saatis prokuratuur kohtu ette. Muu hulgas pannakse talle süüks alusetut hüvitiste maksmist Jõhvi ametnikele, keda ta survestas ametist omal soovil lahkuma. Repinski ise ennast süüdi ei tunnista.

Prokuratuur saatis kohtusse kriminaalasja, milles esitati endisele riigikogu liikmele Martin Repinskile süüdistus kelmuses, omastamises ja usalduse kuritarvitamises, teatas Postimees sel teisipäeval. Süüdistus ei hõlma mitte ainult tema pahandusi riigikogu liikme kuluhüvitiste väärkasutamisel, vaid lisandus ka usalduse kuritarvitamine Jõhvi vallavanemana.

Prokuratuur: Repinski kuritarvitas usaldust

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles