VIDEO Tuletorni kontsert tõi Peipsi äärde kokku üle tuhande muusikasõbra

Copy
Tuletorni kontserdi lava oli  Rannapungerja jõekäärus, suudme lähedal.
Tuletorni kontserdi lava oli Rannapungerja jõekäärus, suudme lähedal. Foto: Erik Gamzejev / Põhjarannik

Laupäeval Peipsi ääres Rannapungerjal üle kaheksa tunni kestnud Tuletorni kontsert tõi  kokku üle tuhande muusikahuvilise. 

15. korda perekond Kanguri eestvedamisel  toimunud  Tuletorni kontserdi avasid Kohtla-Järve gümnaasiumi orkester ja solistid ning muusika- ja balletiakadeemia bigbänd Siim Aimla juhatusel. 

Nende järel tulid lavale Puuluup, näitleja Henrik Kalmet ja Toomas Vanema kvartett, mis esitas progerockilikke instrumentaalpalasid.

Seejärel võttis kontsert laulupeo kuju. Esmalt tulid Robet Linna, Tanel Padari ja Ott Leplandi poolt ettekandele Rock-Hoteli poolt eestlaste mällu lauldud lood. Viimasena sai publik koos Smilersi kaasa laulda nende tuntumaid hitte. 

Guido Kangur ütles, et talle annab jõudu ja indu Tuletorni kontserti korraldada see, kui rahvas tuleb kontserdiplatsil ligi ja ütleb, et see on jube äge. "See on tegelikult kõige suurem tänu," ütles ta. "Kui inimesed tulevad juurde ja ütlevad, Guido, aitäh, kihvt kava, see on tore, mis te teete. Siis ma näen, et see inimestele meeldib ja ma saan aru, et me teeme õigest asja.

Rannapungerja eriliiselt head õhkkonda tõi laupäeval esile ka enamik laval käinud artiste. 

Tagasi üles