Kohtla-Järve linnavalitsus määras vee-ettevõtte nõukogusse kelmuses süüdi mõistetud saadiku

Copy
Linnavalitsus leidis, et kõige sobivam Kohtla-Järve linna huvide esindaja vee-ettevõtte Järve Biopuhastus nõukogus on Jevgeni Saltõkov.
Linnavalitsus leidis, et kõige sobivam Kohtla-Järve linna huvide esindaja vee-ettevõtte Järve Biopuhastus nõukogus on Jevgeni Saltõkov. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kohtla-Järve linnavalitsus määras eelmisel nädalal oma esindajaks piirkondliku vee-ettevõtte Järve Biopuhastus nõukogusse Jevgeni Saltõkovi, kes mõned aastad tagasi mõisteti kohtus süüdi kelmuses ja võltsimises ning linnale kahju tekitamises. Praegu on Saltõkov juhatuse liige ettevõttes, kes majandab nõnda, et riigile makse ei maksa.

Järve Biopuhastuse nõukogu koguneb koosolekule keskeltläbi korra kuus ja selle eest on ette nähtud enam kui 1000 euro suurune kuutasu. Lisaks Saltõkovile kuuluvad nõukogusse veel Lüganuse valla esindajana vallavanem Dmitri Dmitrijev ja Jõhvi esindajana vallavolikogu liige Aleksandr Romanovitš.

Samas kutsus Kohtla-Järve linnavalitsus Järve Biopuhastusest tagasi Tiit Lillemetsa, kes sai suvel linnavalitsuses ametisse majandusvaldkonna juhina.

Tagasi üles