Ida-Viru bussiliinidele otsitakse uusi vedajaid

Külli Kriis
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui eelmise hanke võitnud vedajad said bussid maanteeametilt tasuta kasutamiseks, siis nüüd peavad firmad need ise soetama.
Kui eelmise hanke võitnud vedajad said bussid maanteeametilt tasuta kasutamiseks, siis nüüd peavad firmad need ise soetama. Foto: Peeter Lilleväli/Põhjarannik

Ida-Viru ühistranspordikeskus kuulutas esmaspäeval välja avaliku bussiliiniveo riigihanke, millega otsitakse maakonnaliinidele järgnevaks kaheksaks aastaks uusi vedajaid. 

Nagu praegugi, koosneb hange liinigruppide järgi neljast osast − Jõhvi piirkond, Narva, Kiviõli ja Iisaku piirkond − ning pakkumisi võib teha nii ainult ühele kui kas või kõigile neljale osale. 

"Hanke eelteate avaldasime juba eelmisel aastal, sellega loodame hilisemaid vaidlustusi võimalikult ära hoida, sest paljud küsimused on juba vastuse saanud ja selgeks vaieldud," rääkis Ida-Viru ühistranspordikeskuse juhatuse esimees Heiki Luts, kes on juba ka vedajatega kohtunud ja mitmed asjad selgemaks rääkinud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles