Umbusaldusavaldus Toila volikogu esimehele jäi sisse andmata

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roland Peets on talle esitatud pretensioonid tagasi lükanud.
Roland Peets on talle esitatud pretensioonid tagasi lükanud. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Toila volikogu opositsioon ei andnud kolmapäevasel istungil sisse umbusaldusavaldust volikogu esimehele Roland Peetsile, sest avaldusele ei saadud selleks vajalikku hulka allkirju. 

Opositsiooni kuuluv Tiit Salvan ütles, et kuigi eelnevad kokkulepped olid olemas, jäi ühe volikogu liikme allkiri umbusaldusavalduselt siiski puudu. Selleks, et avaldust sisse anda, pidanuks seal olema vähemalt viis allkirja. 

Opositsioon on varem põhjendanud umbusalduse plaani sellega, et volikogu esimees eirab komisjonide seisukohti ja ettepanekuid. "Mul oli tegelikult ette valmistatud terve lehekülje jagu etteheiteid ja eks ma tulen nendega välja, kui umbusaldusavaldus ikkagi üle antakse," sõnas Salvan.

Roland Peets on talle esitatud pretensioonid tagasi lükanud ja öelnud, et volikogu tegevus on olnud korrektne ning temale ei ole seni keegi pretensioone esitanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles