Töömessil oli osalejaid sama palju kui töökohti

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige silmatorkavama plakatiga "Vajame värsket verd" oli messile tulnud kodumaine tanklakett Olerex, kes otsis nii põhikohaga kui suvetöötajaid.
Kõige silmatorkavama plakatiga "Vajame värsket verd" oli messile tulnud kodumaine tanklakett Olerex, kes otsis nii põhikohaga kui suvetöötajaid. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kevad on hea aeg töömessi korraldamiseks, sest sooja edenedes kasvab ka pakutavate töökohtade arv. Eile Jõhvis toimunud töö- ja karjäärimessil vahendati neid üle tuhande. Samasse suurusjärku jäi ka külastajate arv. 

Kõige silmatorkavama plakatiga "Vajame värsket verd" oli messile tulnud kodumaine tanklakett Olerex. "Saak on väga hea," kinnitas ASi Olerex värbamisjuht Nele Leppik. "Küsime huvilistelt kontakte, et nendega hiljem ühendust võtta, ja neid on kogunenud mitukümmend. Otsime nii põhikohaga kui suvetöötajaid Sillamäele, Ahtmesse ja Iisakusse," lisas ta.

Ehitussektor ei ole veel suurel määral talveunest ärganud ja töökohti tuleb kevade edenedes kogu aeg juurde. 

Anneki Teelahk

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles