Politseid aidanud ettevõtja jäi rahast ilma (4)

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Seppern (paremal) ja vandeadvokaat Oliver Nääs uskusid, et riigilt on võimalik tagasi saada 15 000 eurot õigusabikuludeks kulutatud raha, ent riigikohus ei võtnud nende kassatsioonkaebust menetlusse.
Alar Seppern (paremal) ja vandeadvokaat Oliver Nääs uskusid, et riigilt on võimalik tagasi saada 15 000 eurot õigusabikuludeks kulutatud raha, ent riigikohus ei võtnud nende kassatsioonkaebust menetlusse. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Altkäemaksust teatanud ning politseiga uurimisel koostööd teinud ettevõtja Alar Seppern jäi ilma rahast, mis tal kulus advokaadi peale, kuigi kriminaalmenetluses ta lõpuks süüdi ei jäänud. Selles asjas hakkab riigikohus menetlema prokuröri ning alkäemaksu andmises süüdistatava mehe kaebust. 

Süüdistus puudutas 2015. aasta kevadel toimunud juhtumit, mil Sepperni firma Sepmar tegi Narva linna tellimusel Paju koolis ja õpilaskodus ehitustöid evakuatsiooni- ja avariivalgustuse paigaldamiseks. Tööde omanikujärelevalvet tegi TADF Ehitus, mille juhatuse liige Fjodor Sokolov ajas Sepperniga toona asju.

Leppisid kokku altkäemaksus? 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles