Põhjarannik 7. aprillil

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Vojeikin oli 18 aastat Harju maavalitsuse sisejulgeolekunõunik ja alates 2010. aastast kuni mullu novembrini  töötas Maardu linnavalitsuses − viimase aasta linnapeana.
Nikolai Vojeikin oli 18 aastat Harju maavalitsuse sisejulgeolekunõunik ja alates 2010. aastast kuni mullu novembrini töötas Maardu linnavalitsuses − viimase aasta linnapeana. Foto: SCANPIX

* Üheks võimalikuks Kiviõli linnapea kandidaadiks on tõusnud Nikolai Vojeikin, kes eelmise aasta novembris astus tagasi Maardu linnapea kohalt. Kiviõli linnapea kabinet jäi tühjaks märtsi lõpus, kui senine keskerakondlasest meer, äsjastel valimistel 677 häält kogunud Dmitri  Dmitrijev siirdus Yana Toomi asendusliikmena riigikogusse.

*

 Ametist lahkuv EELK Viru paostkonna praost Peeter Kaldur kirjutab oma aruandes, et praostkonnas tuleks teha radikaalne haldusreform, mille järel jääks näiteks Ida-Virusse vaid kolm iseseisvat kogudust: Narva, Jõhvi ja Iisaku.

* Jõhvist pärit helilooja Hans Hindpere pojad kinkisid isa klaveri Jõhvi kontserdimajale. Helilooja kolmest pojast noorim Tiit Hindpere ütles, et viimased kaks ja pool aastat on see klaver nende kodus Tallinnas vaikinud, sest jäi ilma heast sõbrast, kellega koos tehti palju muusikat. "Jõhvi kontserdimajas on tema tulevik helgem, sest siin on elu, melu ja muusika," arvab ta. Isa klaver on Tiit Hindperel meeles varajasest lapsepõlvest, samuti olid talle tuttavad kõik need laulud, mida Voldemar Kuslap laupäeval toimunud klaveri esitlusel Hindpere loomingust esitas, andes ülevaate muusiku ande mitmekülgsusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles