Põhjarannik 21. aprillil

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõisamiljöö on muutumismängudeks ja pildistamiseks justkui loodud. Pilt on tehtud Kukruse polaarmõisas, mis on alustanud teiste mõisatega koostööd, et end külastajatele nähtavamaks teha.
Mõisamiljöö on muutumismängudeks ja pildistamiseks justkui loodud. Pilt on tehtud Kukruse polaarmõisas, mis on alustanud teiste mõisatega koostööd, et end külastajatele nähtavamaks teha. Foto: Peeter Lilleväli

* Purtse, Maidla, Saka, Kukruse ja Mäetaguse mõis panid seljad kokku, et arendada üheskoos Ida-Virumaa mõisaturismi ning end nähtavamaks teha. Eelmisest nädalast on üleval ka maakonna mõisate veebileht, kust leiab infot nii mõisate mineviku, nende taastamise kui ka seal toimuvate suvesündmuste kohta.

* Kui eelmisel aastal Lääne ja Venemaa suhete halvenemise tõttu Ida-Viru tööstusparkidesse investeerimine jahtus, siis nüüd on huvi taas elavnemas. Sihtasutuse Ida-Virumaa Tööstusalad juhatuse esimehe Teet Kuusmiku sõnul ehmatasid riikidevaheliste suhete halvenemine ja rubla järsk kukkumine päris paljusid investoreid, kel oli plaanis oma ettevõte Narva logistika- ja tööstusparki rajada. Nüüdseks on jää hakanud taas liikuma.

* Möödunud laupäeval Jõhvis Kersti Võlu koolituskeskuses läbi viidud rahvusvahelisest üritusest "Totaalne etteütlus" võtsid esimest korda osa ka Jõhvi ja Kohtla-Järve elanikud. Noorim osaleja oli 13- ja vanim 89aastane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles