Põhjarannik 25. aprillil

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tugev tuul keerutas poolkoksimägedelt ohtralt tolmu üles ja puhus selle pilvedena Järve linnaosa suunas.
Tugev tuul keerutas poolkoksimägedelt ohtralt tolmu üles ja puhus selle pilvedena Järve linnaosa suunas. Foto: Peeter Lilleväli

* Neljapäeva pärastlõunal puhunud vali tuul tõi Kohtla-Järve suletud poolkoksimägedelt Järve linnaosa peale tumehallid tolmupilved. "Ükski linnaelanik tolmu pärast linnavalitsusse ei pöördunud, aga oma silmaga nägime seda küll," rääkis Kohtla-Järve linnavalitsuse keskkonnaspetsialist Kersti Juuse, et niisugust poolkoksimägedelt lähtuvat saastapilve polevat linnas varem nähtudki. Keskkonnainspektsiooni jõudis tolmuga seoses Kohtla-Järvelt ainult üks kaebus.

* Eesti ametiühingud koguvad allkirju petitsioonile, et taastada töötajate ajutise töövõimetuse hüvitise maksmine alates esimesest haigestumise päevast.  See projekt lubatakse ka lõpule viia, ent kui pikaks see protsess kujuneb, sõltub poliitikutest. Viimased aga on pärast valimiste lõppu oma lubadustes üsna tagasihoidlikud.

* Kahe kuuga on Ida-Virumaal hädaabinumbrile 112 helistajate arv tõusnud kolmandiku võrra, ent põhjus pole mitte juhtumite hüppeline kasv, vaid kaks kuud tagasi toimunud häirekeskuse töö muudatus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles